Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročni ples / Kristina - Ples je moje Življenje

Kristina - Ples je moje Življenje


kontaktna oseba: Kristina Kham
GSM: 041 746 593
spletna stran: www.facebook.com/pages/Kristina-Ples-je-moje-%C5%BDivljenje/383882541655117?fref=ts
e-pošta: plesjezivljenje@gmail.com

 

Želita presenetiti svate in na svoji poroki namesto klasičnega valčka zaplesati nekaj izvirnega? Imata svojo pesem, pa vama manjka koreografija? Želita, da skupaj z vama zaplešejo tudi poročni priči in družice?

Ne glede na vajino plesno predznanje za vaju oblikujem izvirno plesno koreografijo popolnoma prilagojeno vajinim željam. Ne, ne bo vama vzelo veliko časa, saj lahko vaje potekajo tudi pri vaju doma. Pokličita in dogovorili se bomo za termin, ki vama bo najbolj ustrezal.

Moje ime je Kristina in že od malih nog se ukvarjam s plesom. Poučujem jazz balet in show dance, v letu 2013 sem osvojila naziv evropskih prvakov v hip hopu, plešem družabne plese ter zaključujem strokovno usposabljanje za naziv učitelj plesa. Ker se ukvarjam z različnimi plesnimi zvrstmi, brez težav oblikujem zanimive, izvirne koreografije.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje