Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Seznam poročnih dvoran / Festivalna dvorana Ljubljana

Festivalna dvorana Ljubljana

naslov: Festivalna dvorana, Vilharjeva cesta 11, 1000 Ljubljana
telefon: 01/234 82 00 ali 031/682 134
spletna stran: www.pionirski-dom.si
e-pošta: tajnistvo@pionirski-dom.si

 

Poročno slavje v Festivalni dvorani v Ljubljani

Ena od lepših Plečnikovih zapuščin je tudi Festivalna dvorana, v kateri se že vrsto let pletejo lepe in nepozabne življenjske zgodbe, med njimi tudi poroke. V dvorani, kjer so se skozi bogato zgodovino stkale številne ljubezenske zgodbe, s prijaznim osebjem, dobro tehnično opremo, in skrbno izbrano pogostitvijo, v izvedbi podjetja Vivo Catering, nič ne prepuščamo naključju. Skozi celotno pot priprav na slovesen dogodek vam nudimo nasvete pri izbiri programa, video podpori dogodku, postavitvi miz, pogostitvi gostom in še marsikaj.

Na željo para lahko poskrbimo tudi za vse detajle, vezane na celotno poročno organizacijo, vključno s civilnim obredom, ki ga lahko organiziramo tudi v Festivalni dvorani.

Kot eno od lepših prizorišč za izvedbo poroke, so nas letos izbrali tudi pri RTV Slovenija, saj so nedolgo nazaj v Festivalni dvorani posneli eno od najbolj odmevnih medijskih porok.

Za nepozaben življenjski dogodek ni potrebno veliko denarja, potrebno pa je skrbno razmisliti o vseh detajlih, ki segajo od dekoracije, fotografiranja, snemanja in do samega programa prireditve. Predlagamo čim bolj zgodno rezervacijo dvorane, mi pa vam bomo skupaj z Vivo Cateringom pripravili nabor ponudb, od rezervacije pa do priprave nepozabnega večera.

Festivalna dvorana sprejme do 400 vaših povabljenih gostov. Sprejem je ob lepem vremenu mogoč pred vhodom v Festivalno dvorano ali pa v preddverju dvorane.

Vsem vam, ki vstopate na novo življenjsko pot vam želimo, da vam bo poročno slavje ostalo v trajnem in lepem spominu. Če bo del vašega lepega spomina tudi Festivalna dvorana, pa bomo več kot zadovoljni tudi mi.

Srečno.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje