Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Seznam poročnih dvoran / Hotel & Casinò Resort Admiral

Hotel & Casinò Resort Admiral

naslov: Bazoviška 23, 6240 Kozina
telefon: +386-(0)-5 689 07 00
fax: +386-(0)-5 689 07 77
spletna stran: www.admiral.si
e-pošta: info@admiral.si

 

MOJA SANJSKA POROKA v HOTEL & CASINÒ RESORTU ADMIRAL, Kozina

Prirediti poroko v Hotel & Casinò Resortu Admiral je brez dvoma nepozabno doživetje. S svojim edinstvenim in veličastnim vhodom, obogatenim z rdečo preprogo, stranskimi stebri in visokimi rimskimi kipi bomo navdušili vaše goste in jim podali občutke glamurozne poroke v Las Vegasu – majhne v razsežnostih, a velike v stilu!

MOJA SANJSKA POROKA - GASTRONOMIJA

Restavracija lahko sprejme do sto gostov in nudi več možnosti sedežnih postavitev. Elegantna in moderna oprema daje prostorom pridih razkošja, primerna pa je predvsem za manjša in bolj intimna poročna slavja. Za otvoritev vašega poročnega slavja bomo z veseljem pripravili topel in edinstven sprejem vaših gostov. Ob odličnih prigrizkih izbranih hišnih delikates bosta nevesta in ženin delila veselje s svojo družino in prijatelji ter imela možnost izkoristiti ta čas za skupinsko fotografiranje. Naša kreativna domača kuhinja bo zadovoljila tudi najvišja pričakovanja vaših svatov.

MOJA SANJSKA POROKA – NASTANITEV

V vseh 46 moderno opremljenih hotelskih sobah boste našli edinstveno mešanico intimnosti in udobja, kjer se bodo udobno namestili vsi vaši gostje, od družin z otroki do oseb z gibalnimi ovirami. Ne smemo pozabiti omeniti posebno pripravljeno hotelsko poročno suito, ki bo ekskluzivno rezervirana za mladoporočenca, da bi v njej preživeli svojo prvo poročno noč v vzdušju romantike, sreče in veselja.

MOJA SANJSKA POROKA – OSTALE STORITVE

Na željo para lahko poskrbimo tudi za vse ostale detajle, vezane na celotno poročno organizacijo, vključno s živo glasbo, poročno torto, okrasitev, fotografijo, itd. Vedno vam bo pri roki tudi izkušen organizator porok, ki bo vaše slavje predano prikrojil vašim pričakovanjem.

Dovolite nam, da pripravimo unikaten poročni paket tudi za vas!

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje