Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Seznam poročnih dvoran / Hotel Bor in Grad Hrib Preddvor

Hotel Bor in Grad Hrib Preddvor

naslov: Hrib 4a, SI-4205 Preddvor
telefon: 04 255 92 00
GSM: 040 572 223
spletna stran: www.hotelbor.si
e-pošta: info@hotelbor.si

 

Draga mladoporočenca,

delita svoj poročni dan z nami. Vajina pričakovanja bodo izpolnjena, zato nam dovolita, da vama pripravimo pravljično poroko.

Hotel Bor & Grad Hrib se poleg edinstvene lokacije, neposredno ob jezeru Črnava in ob vznožju mogočnega Storžiča, ponašata tudi s prvovrstno restavracijo in prijaznim osebjem, ki poskrbi da je dogodek nepozaben in izkušnja prijetna.

***

Civilni obredi

Civilne obrede izvajamo v edinstvenem ambientu poročnih dvoran, ki se nahajajo v graščini Hrib iz 16. stoletja, v lepem vremenu pa obred pripravimo tudi na prostem, v neposredni bližini graščine. Na voljo so različni protokoli, med katerimi

lahko izbirata (Vrtnarčkov protokol, grajski protokol in osnovni protokol)

Zdravica po poročnem obredu

Izbirata lahko med različnimi lokacijami, na katerih pripravljamo zdravice in pogostitve. Vse lokacije vam ponujajo edinstveno atmosfero s pridihom svečanosti.

Nepozabno poročno slavje ob vrhunski kulinariki

Poročno slavje vam lahko pripravimo:

  • v restavraciji Hotela Bor, ki sprejme do 90 oseb,
  • v restavraciji ob jezeru, ki sprejme do 30 oseb,
  • na hotelski terasi, ki sprejme do 30 oseb,
  • v Grajski gostilnici, ki sprejme do 35 oseb.

Hotel Bor in Grad Hrib odlikuje vrhunska kuhinja. Ponudimo vam lahko tako tipične, domače gorenjske jedi, vegetarijanske in veganske menije, kot tudi najmodernejše minimalistične krožnike kulinaričnih trendov.

POROČNI KATALOG

Mladoporočencema nudimo tudi dodatno ponudbo za njun najlepši dan (Instrumentalna spremljava, cvetličarske storitve, fotografiranje, glasba za poročno slavje)

Namestitev v Hotelu Bor in Gradu Hrib

Nočitev z zajtrkom postreženim v sobo, za MLADOPOROČENCA (Bela ali rdeča sobana).

Namestitev za svate v Hotelu Bor in Gradu Hrib po ugodnih cenah.

Pokličita nas ali pa nas obiščita in z veseljem vam bomo svetovali, pokazali naše prostore ter poskušali uskladiti vajine želje z našo ponudbo.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje