Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Seznam poročnih dvoran / Grand Hotel Toplice ***** Bled

Grand Hotel Toplice ***** Bled


kontaktna oseba: Pretnar Blaž
telefon: 04 579 16 06
spletna stran: www.hotelibled.com
e-pošta: blaz.pretnar@hotelibled.com

 

Za Bled in otok na Blejskem jezeru pravijo, da sta čarobna, zato ni naključje, da je kraj nadvse priljubljen za sklenitev zakonske zveze. Zaljubljeni pari s celega sveta prihajajo, da bi v tem pravljičnem okolju dali pečat svoji ljubezni in si obljubili večno zvestobo. Vožnja s kočijo, šempanjec na obrežju jezera, poročni obred s pogledom na blejski otok, zvonček želja – vse to so lahko utrinki vaše čarobne poroke na Bledu!

GRAND HOTEL TOPLICE

Razkošna eleganca sredi Alp
Prenovljeni hotel z bogato zgodovino goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. V njem so bivali mnogi eminentni gostje, danes pa ga obiskujejo tisti, ki želijo najbolj elegantno bivanje ob Blejskem jezeru, golfisti in konferenčni gostje. Hotel je tudi znano prizorišče porok in večjih slavij. Hotel ima zasebno plažo in čolnarno, gostom pa je na voljo termalni bazen in izbrane wellness storitve.

VSE ZA POPOLNO POROKO

Naši poročni svetovalci so pripravili nabor poročnih storitev, v katerem je skoraj vse za vašo poroko. Ostane vam le, da skupaj izberete še barve, vonje, okuse in zvoke, ki bodo vašo poroko naredili popolno!
 
Osnovna poročna ponudba:
 • predporočno svetovanje na področju organizacije slavja,
 • svetovanje pri pripravi protokola in dodatnega animacijskega ali vsebinskega programa,
 • svečani jedilnik,
 • najem izbrane poročne lokacije in alternativne lokacije v primeru slabega vremena,
 • tehnična opremljenost prostora z osnovnim ozvočenjem (fiksni in prenosni mikrofon) in LCD projektorjem, možnost predvajanja glasbe v ozadju,
 • postavitev izbranega prostora po dogovoru,
 • postavitev omizij s svečanimi pogrinjki ter mizo za darila,
 • degustacija izbranega menu-ja in poročne torte,
 • menikartice za vsakega svata ter priprava sedežnega reda v dogovoru s stranko,
 • sprejem svatov, prisotnost in koordinacija dogodka do glavnega dela, t.j. rezanja torte,
 • brezplačni apartma za mladoporočenca na prvo poročno noč v Grand Hotelu Toplice,
 • brezplačno koriščenje bazenov in fitnesa v času bivanja,
 • penino, sadje, cvetje v sobi mladoporočencev,
 • svečani zajtrk serviran v sobo na prvo poročno jutro,
 • brezplačni parkirni prostori na hotelskih parkiriščih za mladoporočenca in svate,
 • popust pri nastanitvi svatov,
 • svetovanje in usklajevanje kulinarike z vodjem gostinstva,
 • predlog lokacij za fotografiranje.

POROČNI OBRED

Hotel s svojim izgledom in lokacijo ponuja edinstveno lokacijo za izvajanje poročnih obredov. Na voljo so vam naslednje lokacije:

Terase ob jezeru:
 • Terasa Julijana leži v senci pod starimi kostanji tik ob jezeru in ponuja neokrnjen pogled proti Blejskemu jezeru in gradu. Primerna je za poročne obrede do 40 oseb
 • Terasa pod kostanji se nahaja tik ob terasi Juliana in je nekoliko večja, prav tako pa ponuja čudovit pogled na Blejsko kuliso. Terasa sprejme do 150 oseb(sedišča + stojišča).
Saloni:
 • Jezerski salon slovi kot salon z najlepšim razgledom na Bledu in je primeren za poročni obred do 120 oseb,
 • Ekskluzivni Predsedniški salon se nahaja v pritličju hotela in je s svojimi nežno sinje modrimi stenami in snežno belim stilskim pohištvom najbolj priljubljena lokacija za civilne obrede. Salon sprejme do 70 oseb.

POROČNO SLAVJE

Grand Hotel Toplice, dvorana GRAND
Dvorana Grand se ponaša s čudovito lokacijo tik ob jezeru in lahko na poroki sprejme do 220 gostov. V dvorani je oder za nastopajoče in plesišče. Med dvorano in jezerom je velika pokrita terasa, ki je na voljo le vam in je idealna lokacija za sprejeme po obredu ali pred večerjo. Naši vrhunski kuharji vam bodo za večerjo pripravili nepozabno kulinarično doživetje, na voljo so vam vina, penine in šampanjci iz vseh kotičkov sveta za najbolj vztrajne pa pripravimo tudi pogostitev po polnoči, ki vam bo dala energije za zabavo dolgo v noč.
V kolikor naročite 30 ali več večerij mladoporočencema podarimo nočitev v suiti s pogledom na jezero v Grand Hotelu Toplice*****(glede na razpoložljivost).
 
Dvorana PANORAMA
 
Dvorana Panorama je locirana tik ob Grand hotelu Toplice in se ponaša s čudovitim razgledom na jezero in grad. Primerna je za poročna slavja od 30 - 120 gostov. Poleg dvorane gostje lahko uporabljajo tudi teraso, ki je kot nalašč za aperitiv pred večerjo ali za foto termin. V kolikor naročite 50 ali več večerij mladoporočencema podarimo nočitev v suiti s pogledom na jezero v Grand Hotelu Toplice*****(glede na razpoložljivost).

NAMESTITEV
Za namestitev Vas in vaših svatov lahko ponudimo 6 različnih hotelov med 3*** in 5*****, ki so vsi v neposredni bližini Grand Hotela Toplice.
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje