Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Nosečniške obleke

NOSEČNIŠKE OBLEKE

Če ste se odločili za poroko med nosečnostjo, se nimate kaj bati, da bi bile manj lepe neveste. Nosečnost je povsem naravno stanje. Vaše telo se popolnoma prilagaja rasti in razvoju novega bitja, v vas nastaja življenje, zato ste lahko na svoje stanje zelo ponosne.
Da se boste pa med nosečnostjo dobro počutile, morate tudi same nekaj storiti zase in za svoje telo. Najprej poskrbite, da boste razbremenjene in da niste pod vplivom kakšnih večjih psihičnih pritiskov, poskrbite za dovolj gibanja na zraku in za primerno sprostitev.
Ne zanemarite svojega telesa, poskrbite za zdravo prehrano, dovolj tekočin, posvetite se tudi športu, ki je primeren vašemu stanju (npr. plavanje, sprehodi, kolesarjenje...). Ne dovolite same sebi, da bi se zredile veliko nad normalo, nikakor pa tudi ne pričakujte, da bo telesna teža ostala nespremenjena, saj se le ta poveča zaradi teže otroka, plodovnice, velikosti maternice, pa tudi vašega hormonskega stanja, ki zadržuje vodo v telesu, pravtako pa se pripravlja na produkcijo mleka v mlečnih žlezah.
Nikakor pa ne smete med nosečnostjo načrtno hujšati, tudi če se pripravljate na poroko, saj s tem ogrožate zdravje svojega otroka in sebe.
Če želite, se lahko poročite med nosečnostjo, vendar tega ne storite samo zaradi otroka, sploh če še niste pripravljeni na poroko in zakonsko življenje. Bolje se je ne poročiti, kakor poročiti se iz napačnih razlogov, za kar bosta morda partnerja obžalovala in morda s tem celo psihično obremenila otroka. Bolje je, da te zadeve razčistite pred poroko.
Če ste si otroka želeli, ali pa je le ta le spodbudil vašo odločitev za poroko, pa se odločite ali želite to storiti med nosečnostjo ali po porodu. Tu si ne pustite vplivati od drugih, temveč se s partnerjem odločita sama.


Ker je torej nosečnost povsem naravno stanje in ste nanj celo ponosne, si izberite tako obleko, ki bo vaš trebušček poudarila. Ne izbirajte med širokimi oblekami z naborki, temveč z vsem ponosom pokažite svoj trebušček. Ko boste izbirale obleko, mislite na to, da se bo velikost trebuha povečevala in da vam mora biti obleka prav tudi takrat. Najbolje, da izberete tako, ki jo lahko obsegu trebuha prilagodite.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje