Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Spodnje perilo

SPODNJE PERILO

Spodnje perilo, ki ga bo nevesta nosila pod poročno obleko, je tako pomembno kot obleka sama. V njem se nevesta mora počutiti lepo, sproščeno in zapeljivo. Nikakor pa je ne sme stiskati ali omejevati pri gibanju ali prepogibanju.
Spodnje perilo pa lahko znatno pomaga pri izboljšanju videza postave, bodisi da telo oblikuje, da vizualno izgleda nekoliko vitkejše ali pa vizualno poveča obseg prsi.
Danes lahko najdemo v trgovinah resnično različne modele, ki so prilagojeni vsaki postavi.
Bolj suhe ženske se boste odločale predvsem za zapeljivo perilo z veliko čipke in podloženimi modrci s tankimi naramnicami in push-up učinkom.
Ženske nekoliko močnejših postav z večjim prsnim obsegom, boste med čipkami našle nekoliko manj izbire, raje izbirajte modrce iz trpežnejših materijalov, ponavadi s kostjo in nekoliko debelejšimi naramnicami, nikakor pa ne s podložkami.
Spodnje hlače prilagodite svoji postavi in željam. Če imate raje tangice, se odločite zanje. Veliko nevest se pa odloči za nošenje korzeta pod poročno obleko. Korzet je ojačan s kostjo in poudari žensko postavo, poleg tega pa vizualno nekoliko zoža pas.
Pomemben del spodnjega perila pa so tudi nogavice. Te imajo lahko prav tako učinek oblikovanja zadnjice, saj lahko kupite tudi take, ki imajo ojačitev za zadnjico, ki jo nekoliko dvignejo in vizualno zmanjšajo. Če imate močnejše noge, se pa nikar ne odločite za svetleče nogavice, saj bodo tako vaše noge vizualno še močnejše.
In na zadnje podvezica, ki ima posebno vlogo tudi v programu poročnega slavja, saj naj bi jo ženin nevesti snel z noge z zobmi in jo vrgel med neporočene svate, podobno kot nevesta svoj šopek. Tisti, ki ulovi podvezico je naslednji ženin.

Ponudniki

Zlatarnica


GSM: 01 721 15 28
e-pošta: info@zlatarnica.si

Podvezica verjetno ni najpomembnejša, saj je celo poroko skrita, vendar pa bo le-ta odigrala pomembno vlogo na poročni zabavi ...

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje