Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Ženinova obleka

ŽENINOVA OBLEKA

Razveseljivo je videti, da si tudi moški ob posebnih priložnostih želijo elegance in urejenosti. Poroka je ena izmed teh priložnosti, kjer želi moški izgledati kot iz škatlice. Kar je tudi pravilno. Daleč so že časi, ko je bila vsa pozornost na porokah usmerjena v lepoto in urejenost neveste.
Vendar pa ne smemo pozabiti, da je izbira obleke moškim veliko težja kot ženskam. Že ob razmišljanju kaj obleči na svoj poročni dan, se pojavi mnogo vprašanj in dvomov. Je pač tako, da moški ne sanjarijo o svoji poroki že od deških dni.
Dilema nastopi že zaradi današnje velike ponudbe na tržišču. Od raznolikih krojev in stilov do raznih barvnih kombinacij. Potem so tu še dodatki, ki lahko lepo popestrijo poročno obleko, če so le uporabljeni pravilno in z okusom.
Predvsem je pomembno, da ste elegantni. Ker eleganca ne pomeni več le klasičnega smokinga, ampak je prerasla v veliko širši pojem, je izbira veliko večja. Izbirate lahko med modernimi kroji suknjičev različnih barv. Vse barve so dovoljene, le črna, je kljub svoji eleganci v tem primeru manj primerna. Pri barvah obleke vključite sebe. Sami dobro veste v kateri barvi se boste bolje počutili. Temno modra, siva, pastelne barve, bela, zlata, krem, ….to je le vaša izbira.

 

     


Priporočljiv je tudi telovnik, ki ohranja eleganco tudi, če kasneje na slavju slečete suknjič. Čisto nekaj drugega, kot če ostanete le v srajci, ali ne? Pazite le, da je ves čas zaprt.
Ko začnemo govoriti o srajci, pa je izbira barv že bolj omejena. Zakaj? Srajca se mora OBVEZNO prilagajat nevestini obleki. Belo, če je nevestina obleka bela in krem ali bež, če je nevestina obleka krem ali bež. Zelo preprosto. Manšetni gumbi so pri eleganci skoraj nepogrešljivi, sploh za dogodek kot je poroka, zato si jih kar omislite. Zlate, srebrne, stare, podedovane, pozlačene, posrebrene……kakršnekoli.
Dodatki, kot so kravate, metuljčki, rutice naj bodo v stilu celotne podobe.


Ne pozabite tudi na čevlje, ki so zelo pomembni na vaš dan. Naj bodo elegantni in hkrati udobni ter barvno usklajeni z vašo obleko. Dobro je, če si lahko čevlje pomerite skupaj z nogavicami in obleko, da boste videli,če se zares vse ujema. Za čevlje naj vam ne bo žal odšteti več, kot ste nameravali, če le najdete čevelj, ki ustreza vsem pogojem. V njih boste cel dan, verjetno tudi celo noč in njihova naloga ne bo lahka. Obvarovati vas namreč morajo pred vsemi žulji in otiščanci, ki pa takrat res niso dobrodošli. Na vaš poročni dan pa res ne.

 

     


Pazite tudi na izbiro nogavic. Tukaj mislim predvsem material, da ne boste imeli cel čas slavja vlažne noge, kar je lahko zelo neprijetno. Pri nogavicah velja tudi omeniti, da ne smejo biti prekratke, ker bodo pri sedenju izgledale vaše noge vse prej kot elegantne.
Lahko pa si omislite tudi cilinder ter žepno ali ročno uro, kar bo vaš izgled še dodatno izpopolnilo in popestrilo. Zato, če želite izgledati zares svečano in elegantno kot pravi gentleman, kar brez predsodkov.
Tako, sedaj ste oblečeni in pripravljeni, da sprejemate pohvale in vzdihljaje na račun svojega videza. Vendar ne pozabite….najlepša je še vedno vaša nevesta.

  NASVETI:
• Suknjič imejte ves čas obreda zaprt.
• Pazite, da vam suknjič lepo stoji in vam poudari vaše telo predvsem od zadaj, saj vas bodo svatje večino časa skozi obred tako tudi videli.
• Srajca in obleka naj bosta skrbno zlikani, saj lahko že ena gubica na nepravem mestu izgleda zelo grdo in neelegantno.
• Hlače zlikajte obvezno na črto.
• Po obredu si lahko suknjič odprete ali slečete. Lepo je, če imate oblečen še vedno zaprt telovnik.
• Pazite na dolžino nogavic, da se vam pri sedenju ne bo videla gola koža na nogah.
• Odtrgajte vse cene v notranjosti in etikete na rokavih suknjiča, na katerih je napisana znamka obleke in so zato, da se odtrgajo.

Ponudniki

Europark d.o.o.


telefon: 02/ 320 82 10
spletna stran: www.europark.si
e-pošta: marketing@europark.si

Europark Maribor je največje in najsodobnejše nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji in eno največjih v ožjem srednjeevropskem prostoru. ...

SENS

naslov: Tpc Diamant, Letališka 5 Ljubljana
telefon: 01 547 65 02
spletna stran: www.sens.si

SENS in njegova celotna zgodba se odvija na našem sedežu podjetja v Ljubljani. Oblikovanju izdelkov in izboru novih modnih tkanin namenjamo veliko pozornost. ...

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje